På forsiden af Familie Journalen​

På forsiden af Familie Journalen i uge 4. Fortsættelse følger i uge 5.

Selvfølgelig var jeg spændt på anmeldelserne, da min familiehistorie “Dengang i Lemvig” udkom. Og glad og lettet over, at bogen blev så positivt modtaget. Rosen fra forfattere og andre skrivende har også været et kæmpe rygstød, men når Familie Journalen også vurderer, at det er en bog for deres læsere, så føler jeg for alvor, at det er lykkedes. Allerede på universitet besluttede jeg mig for, at jeg ville beholde mig eget sprog. Jeg ville forsat tale og skrive, så det kunne forstås af alle mennesker. Man kan sagtens henvende sig til den kræsne sprogbruger og til den almindeligt interesserede læser samtidigt. Det har jeg altid bestræbt mig på, og jeg er taknemmelig for, at det ser ud til at være lykkedes. Tak til journalist Greta Johannsen, til fotograf, Søren Lamberth og til Familie Journalen for at formidle min bog til nogle af de læsere, som jeg allerhelst vil i kontakt med.​

ELISABETH MØLLER JENSEN

Jeg er forfatter og foredragsholder. I 2015 udgav jeg min første bog “Dengang i Lemvig” og i 2019 udgav jeg min anden bog “At se med egne øjne – Mit kvinfo”

Flere indlæg

juli 7th, 2020​

​På forsiden af Familie Journalen i uge 4. Fortsættelse følger i uge 5. Selvfølgelig var jeg spændt på anmeldelserne, da min familiehistorie "Dengang i Lemvig" udkom. Og glad og lettet over, at bogen blev så

juli 7th, 2020​

Introduktion til Gudruns brev 21.2.42 Min mor, Gudrun Borgholm, er tyve år gammel, da hun skriver det brev til sin mor og sin storebror, Kristian, som jeg har læst op i Diamanten og nu offentliggør.

juli 7th, 2020​

Kirsten Thorup debuterede med digtsamlingen “Inden - Udenfor” i marts 1967. Her er min tale til Kirsten Thorup ved jubilæumsfejringen på Gyldendal 8. marts. Kære Kirsten Til lykke med forfatterjubilæet, der favner et halvt århundrede.

Søndermarksvej 1A

2500 Valby

Telefon: +45 23 34 05 27

E-mail: emjvalby@gmail.com

Sociale medier​

fb    twitter    linkedin     instagram-logo