På forsiden af Familie Journalen i uge 4. Fortsættelse følger i uge 5.

Selvfølgelig var jeg spændt på anmeldelserne, da min familiehistorie "Dengang i Lemvig" udkom. Og glad og lettet over, at bogen blev så positivt modtaget. Rosen fra forfattere og andre skrivende har også været et kæmpe rygstød, men når Familie Journalen også vurderer, at det er en bog for deres læsere, så føler jeg for alvor, at det er lykkedes. Allerede på universitet besluttede jeg mig for, at jeg ville beholde mig eget sprog. Jeg ville forsat tale og skrive, så det kunne forstås af alle mennesker. Man kan sagtens henvende sig til den kræsne sprogbruger og til den almindeligt interesserede læser samtidigt. Det har jeg altid bestræbt mig på, og jeg er taknemmelig for, at det ser ud til at være lykkedes. Tak til journalist Greta Johannsen, til fotograf, Søren Lamberth og til Familie Journalen for at formidle min bog til nogle af de læsere, som jeg allerhelst vil i kontakt med.