Laura Lindahl svarer på 12 spørgsmål i Moderne Tider i dag. Hun bliver bedt om at begrunde, hvorfor hun mener, at KVINFO er "politisk"? Hun nævner kvindekvoter og øremærket barsel til mænd som eksempel.

Hver gang jeg som direktør for KVINFO blev spurgt om kvindekvoter, svarede jeg, at jeg var "lidenskabsløs" i det spørgsmål, for forskningen peger i forskellige retninger.
Forskning i virkningen af øremærket barsel til mænd er derimod bemærkelsesværdig entydig. Derfor har jeg forsvaret øremærket barsel til fædre.
KVINFOs opgave er at formidle resultaterne af den forskning, der understøtter ligestilling, og KVINFOs opgave er også at styrke ligestilling. Det er den opgave, institutionen løfter. Det er det, jeg har gjort. Det er det, KVINFO gør. KVINFO har bare passet sit arbejde.

#bevarkvinfo
Publiceret på Facebook,25.3.2017